Academy for Schools

Skolor som vill ligga i framkant behöver vara duktiga på entreprenörskap. Men det kan vara en utmaning att få in det i klassrummet. Vår erfarenhet är att träning av ungdomars entreprenörskap ökar deras engagemang, de blir mer företagsamma, och motiverade till bättre studieresultat. Syftet med Forza Academy for Schools är att tillsammans med skolorna öka det unga entreprenörskapet i Skåne. Kursen fungerar som ett komplement till skolan. Arbetssättet är upplevelsebaserat lärande där vi kombinerar kunskap med övningar.

Vill du ha Forza Academy som komplement på din skola?

 Boka kostnadsfritt möte

Kursen består av fem olika delkurser:

• Delkurs 1: Inspiration och idéutveckling

• Delkurs 2: Målsättning och planering

• Delkurs 3: Marknadsföring

• Delkurs 4: Sälj

• Delkurs 5: Nätverkande

Delkurs 1 – Inspiration och idéutveckling

Under första passet inspireras eleverna till att utveckla och vidareutveckla nytänkande idéer som löser ett tydligt problem eller behov på en marknad. Det viktiga med att inspirera eleverna är att de ska känna att de gör detta för att det är roligt snarare än att de måste.

Delkurs 2 – Målsättning och planering

Som entreprenör är det viktigt med motiverande och tydliga mål att arbeta mot. Det är också av vikt att kunna sätta en bra planering för att uppnå målen. Med hjälp av våra verktyg och processer förenklar vi och lär ut målsättning och planering till eleverna.

Delkurs 3 – Marknadsföring

Under marknadsföringspasset får eleverna bland annat lära sig att marknadsföra sig kreativt utan en stor budget och använda sig själv som en marknadsföringspelare för sin tjänst eller produkt.

Delkurs 4 – Sälj

För många elever är sälj den största utmaningen i att genomföra sin idé. Under säljpasset vänder vi sälj till något roligt och lär eleverna fira sina framgångar och ta sig förbi sina motgångar. Utmaningar och pepp är två nycklar i detta actioninriktade pass.

Delkurs 5 – Nätverkande

Ett bra nätverk kan ofta vara skillnaden mellan att lyckas eller misslyckas med att genomföra sin idé. Det är en stor skillnad på att vara en minglare jämfört med att vara en aktiv nätverkare. Eleverna får lära sig smarta tekniker och tips på hur de kan bygga och använda sig av sitt eget nätverk. De får en förståelse för att vara sitt företag i alla lägen oavsett om det är sociala sammanhang eller regelrätta nätverksträffar.

Vill du ha Forza Academy som komplement på din skola?

 Boka kostnadsfritt möte

Vi skulle definitivt rekommendera andra skolor att ta in Forza of Sweden. Kombinationen av UF och Forzas akademi kan sätta Skånes gymnasieskolor i framkant.

Thoren business schoolLärare

Ni har lärt mig nästan allt som har med UF företag och göra, hur man ska bygga upp företaget från botten till toppen! Visste inte vad entreprenörskap var innan ni från Forza of Sweden kom.

Elev

Coacherna var väldigt professionella, de har en spetskompetens i att möta ungdomar och vi är väldigt nöjda med dem.

Thoren business schoolLärare

Forza of Sweden har gett mig styrka. Har alltid varit otrygg i mig när det gäller presentationer osv, men detta har gett mig bättre självförtroende under redovisningar. Har alltid haft mycket energi och pratat mycket under lektioner vilket uppstått som problem. Men istället för att lägga min energi på damp o prat när det är inte är tillåtet så tar jag ut detta under mina redovisningar när de är tillåtet och jag har allas uppmärksamhet på det jag säger.

Elev

Forza of Sweden skapade en kontinuitet i motivationen hos eleverna så företagen är taggade på UF-året!

Thoren business schoolLärare

Jag har fått inspiration till att börja jobba hårt med mitt UF-företag!

Elev

Har fått ökat intresse för företagande

Har fått starkare självförtroende

Känner sig mer självständig som entreprenör

Känner sig modigare

har fått ökat engagemang i skolarbete

Skulle rekommendera andra skolor att anlita Forza of Sweden