Familjen Helsingborg

En kurs hos Forza of Sweden

Gå från idé till verklighet med en av våra entreprenörskapskurser. 

Vi erbjuder upplevelsebaserade kurser med inspiration och kunskap för framtidens entreprenörer. Under våra kurser genomför du ett projekt eller startar ett företag och du får bland annat lära dig affärsutveckling, marknadsföring och försäljning.

Entreprenöriella människor förändrar världen!

Våra Kurser!

Schools

Skolor som vill ligga i framkant behöver vara duktiga på entreprenörskap. Men det kan vara en utmaning att få in det i klassrummet. Vår erfarenhet är att träning av ungdomars entreprenörskap ökar deras engagemang, de blir mer företagsamma, och motiverade till bättre studieresultat. Syftet med Forza Academy for Schools är att tillsammans med skolorna öka det unga entreprenörskapet i Skåne. Kursen fungerar som ett komplement till skolan. Arbetssättet är upplevelsebaserat lärande där vi kombinerar kunskap med övningar.

UngDrive®

Starta eget företag i sommar! I UngDrive® är det du som är chefen. Du bestämmer själv vad du jobbar med och hur mycket. Du kan dessutom driva ditt företag tillsammans med en eller flera kompisar, eller tillsammans med någon du träffar på plats under kursveckan. Sommarlovet är det perfekta tillfället att testa på att skapa och tjäna pengar på något helt eget!

Entreprenör Skåne

Entreprenör Skåne är ett nätverk av 33 unga entreprenörer som verkar i Skåne. Sammansättningen av nätverket grundar sig på nomineringar från Skånes 33 kommuner och målet är att varje kommun ska ha en entreprenör/kandidat som representerar sin kommun. Syftet med nätverket är att synliggöra unga entreprenörer, ge dem kunskap såväl som affärsmöjligheter. Temat för 2017 är Snabbväxare.

Sedan 2013 har Region Skåne drivit satsningen Entreprenör Skåne. Syftet är att lyfta framtida förebilder och belöna unga entreprenörers kreativitet, företagsamhet och tillväxtvilja.

Omtalat

no image added yet.

Entreprenör Skåne

maj 5, 2017

Kalender

Entreprenör Skåne Start

UngDrive Start

               Helsingborg

                12-16/6