Om Forza of Sweden

Teamet

Vi är ett gäng unga själar med olika bakgrund och spetskompetens inom entreprenörstänk och självledarskap. Det gör att vi erbjuder en helt unik mix av expertis! Med vår kompetens röjer vi undan de hinder som står i vägen för att nå framgång! Våra främsta verktyg är utveckling av entreprenörstänk och självledarskap, både på individnivå och i grupp.

Vad är ett entreprenörstänk?

För oss är ett entreprenörstänk ett synsätt där kreativitet, lösningsfokusering och modet att gå mot strömmen står i centrum. För oss handlar entreprenörstänk om mer än att starta och driva företag. För oss är det ett förhållningssätt till livet. Ett entreprenörstänk är inte bara något entreprenörer har nytta av. Det är ett synsätt som gynnar alla! Ett entreprenörstänk driver dig framåt. Det hjälper dig se möjligheter. Det ger dig det självförtroendet som krävs för att våga tänka annorlunda. Det leder till nya resultat och uppnådda mål. Vi på Forza använder vår kunskap inom entreprenörstänk för att hjälpa dig eller din organisation skapa möjligheter av utmaningar för att nå era mål.

Vad är självledarskap?

För att få en ännu större kraft mot målet behöver varje individ inse sin roll och sin kapacitet. Att varje person kan leda sig själv och ha en större förmåga att se varje situation, känsla, händelse och möte för vad den är och genom den styra sig själv och gruppen till önskat läge.
I vårt möte väljer vi att skala bort kostymen och se människan bakom. Vi väljer att tro på att människan leder sig själv och andra som allra bäst när den leder från hjärtat. När varje människa tillåts att leda från hjärtat skapas en kraft framåt genom öppenhet, klarhet och en enkelhet över att se nya perspektiv och möjligheter.

Forza of Swedens
Historia

Forza of Sweden har sedan starten 2006 inspirerat 23 000 personer och har i olika former drivit entreprenörskaps-kurser för att öka det entreprenöriella tänket och självledarskapet hos unga talanger. Idag tar vi oss an uppdrag med inriktning på det som går i linje med våra värderingar och vårt mål. Vi är små i världen men övertygande om att vi skapar storhet.

Vi skapar möjligheter av utmaningarVad kan vi hjälpa dig med?

Forza of Sweden. Org.nummer: 802466-0048 Kontor: Drottningatan 29, Helsingborg