Expanding People & Culture

Vi är ett ungt team av entreprenöriella konsulter som implementerar innovativa strategier för företag kring området People & Culture. Vi rör oss inom triple helix-modellen för innovation - sammanfogar och arbetar med näringsliv, offentlig sektor, statliga institutioner och utbildningssektorn för att skapa innovation och hållbara resultat genom skräddarsydda konsultuppdrag, utvecklingsprojekt, workshops och coachning.

Vi tar våra kunder på skräddarsydda kulturförändringsresor, genom en unik metodik som är baserad på dagsfärsk forskning inom personlig och organisatorisk utveckling. Genom vår spetskompetens och populära arbetsmetodik Forzametoden har vi under våra första 12 verksamhetsår lett 27 000 personer genom utvecklande kurser, utbildningar, coachning och event.

Våra tjänster kan erbjudas On-Site, där miljö och atmosfär är viktiga komponenter (Forza-metoden) eller Online, där vi arbetar med olika format såsom webinars, e-learnings och andra kraftfulla och effektiva digitala verktyg.

Social impact

Vi har ett starkt samhällsengagemang som utgör grunden av vår organisation. Forza of Sweden startade som ett initiativ att utbilda unga entreprenörer i entreprenörskap och självledarskap. Idag har vi växt och klivit in i företagskostymen, men vi behåller vårt kompromisslösa vilja att skapa samhällsförändring genom vår kunskapsbank och engagerade team. Därav finns även den ideella föreningen Forza of Sweden, så att vi även kan ägna oss åt icke vinstdrivande projekt som skapar grym samhällsnytta. This is our playground!

Filosofi

Vår filosofi grundar sig i vår tveklösa tro på människors potential. Vår mission är att hjälpa varje individ att förstå sig själv och sin omgivning. Genom en fördjupad kunskap om sig själv och andra människor frigörs en outnyttjad potential. Med den potentialen kan varje individ skapa förändring och bidra till en stark kultur på sin arbetsplats, i samhället och i livet.

Innovation on the edge

Innovativ Utveckling sätter oss i framkant. Vi kan inte möta framtidens utmaningar med gamla lösningar. Därför skapar vi nya lösningar och korsbefruktar idéer som vi vet fungerar. Vi använder de skarpaste hjärnorna, ägnar oss åt de galnaste lösningarna på de svåraste problemen. En av våra kunder sa det absolut bäst: "Ni passar inte in i några av våra boxar". Bra! tänker vi. Boxar är inte för framtiden.

Intresserad och vill veta mer?