Add authenticity - leadership training

Lyft ledarskapet över generations- och kulturgränser

För dig?

Vill du bli en ledare som inspirerar andra till att nå framgång?
Vill du leda utifrån inre drivkrafter och inte extern bekräftelse?
Vill du lära dig leda personer från alla generationer?
Vill du förstå hur du driver förändring genom att inkludera fler perspektiv?
Är du också övertygad om att vi inte kan hänga med i utvecklingen genom att lösa nya problem med gamla lösningar?

Add authenticity är vårt nyaste ledarskapsträningsprogram för de ledare som ska ta företaget in i framtiden. Du kan vara en ung talang med stor potential likväl som en etablerad stjärna från ledningsgruppen. Syftet är att maximera potentialen och kraften från ledarens eget driv, idéer och förmåga att möta det okända. Det här är en ledarskapsträning där du får möjlighet att utveckla ditt ledarskap med hjälp av personlig utveckling. Med Add Authenticity får du ta del av kraftfulla självledarskapsverktyg levererade genom interaktiva workshops från experter på området. Du lämnar kursen som en changemaker för din organisation, rustad att vara med och leda företaget in i framtiden.

Calling on changemakers
Syftet med Add Authenticity är att göra bolagen redo att leda individer från alla generationer och kulturer mot företagets uppsatta mål. Redo för det nya ledarskap som behövs i ett snabbt föränderligt landskap. Framtidens ledarskap. Vi jobbar med bolag som ser sina medarbetare som en tillgång man konstant vill förädla och som inser att alla i organisationen har potential att vara en changemaker. Den som hittar nya, lönsamma och hållbara lösningar som gynnar både företaget och omvärlden.

Anmäl dig till Add Authenticity

“Jag har känt mig stressad av hur snabbt allt förändras och att vi inte ligger i framkant. Tanken på framtiden har varit både skrämmande och läskig. Självledarskapskursen gav mig ett lugn och en trygg bas att stå på oavsett vem jag ska leda och vilka förutsättningar som förändras.

FöretagsledareEntreprenör Skåne

Boka 17-18 okt

2 dagars ledarskapsträning
Plats: Hotel Riviera strand i Båstad

Boka 21-22 nov

2 dagars ledarskapsträning
Plats: Hotel Riviera strand i Båstad

Är ni fler än 5 personer?

Kontakta oss för att ta en specialanpassad in-house träning direkt till er.

Programmet
Add Authenticity tar plats under två intensiva dagar under hösten med en övernattning på lyxiga hotel Riviera strand i Båstad med havet som närmaste granne. Vi startar dag 1 kl. 9:00 och avslutar dag 2 cirka kl. 17:30.

Programmet består av 6 inspirerande moduler där dag 1 fokuserar på dina inre styrkor och dag 2 fokuserar på hur du kan optimera dem för att nå din fulla potential som ledare. Vi introducerar ett ledarskapstänk i framkant tillsammans med hands on tips och tricks. Du engageras i inspirerande workshops, får möta riktiga livsutmaningar och reflektera över dina insikter efter varje moment.

Forzas ledarskapsträning bygger på Forzametoden som vi utvecklat de senaste 13 åren. Vi är övertygade om att allt ledarskap börjar med ett väl utvecklat självledarskap. Vi lär ut beprövade och effektiva självledarskapsverktyg som du kan använda direkt när du kommer tillbaka till arbetet.

Kommande Ledarskapsträningar
17-18 oktober
21-22 november

Max antal platser
10-20 deltagare

Anmälan
Innan 9 oktober (inför 24-25 oktober)
Innan 6 november (inför 21-22 november)

Investering
12.900:- ex. moms

Kontakt
Nicolina.richardson@forzaofsweden.se
(+46) 733 20 92 32

Varför autentiskt ledarskap?


Människor dras till, och vill följa, autentiska ledare: personer som vågar vara den de är. Flera studier visar att ett autentiskt ledarskap både ökar engagemang och motivation hos medarbetarna samtidigt som det minskar nivåerna av emotionell utmattning. Det ökar även välmåendet hos ledaren själv. Enligt Forbes kan det generera stora vinster för företaget.

Investering
Kostnaden för hela ledarskapsträningen är 12.900:- ex. moms. Boende (del i dubbelrum), kurslokal, material, frukost, lunch, middag, fika och tillgång till SPA ingår i priset.  

Forza of Sweden har ledarskapstränat millenials i 13 år. Med kunder som Thorengruppen, Region Skåne och just nu med 9 McDonalds-restauranger utvecklar vi innovativa erbjudanden i absolut framkant. Med självledarskap som specialområde lever vi som vi lär, i ständig utveckling och nyfikna på nya sätt att lära och utbilda framtidens ledare.

2 – dagars ledarskapsträning

Dag 1 – Power up inside

1

Check in

Lär känna gruppen över en morgonkaffe innan ni startar igång.
2

Toolbox Inside

Öka din ledarskapskapacitet med kraftfulla självledarkapsverktyg.
3

Take charge, not control

Finkalibrera ditt mindset för att äga ditt resultat fullt ut.
4

Empathic relations

Bygg effektiva och hållbara arbetsrelationer.

Dag 2 – Power up outside

1

Shaping the new leadership

Nya perspektiv och modeller i en värld som rör sig fort.
2

Maximize diversity

Skapa en kultur som skördar värdet av olika perspektiv.
3

Toolbox Outside

Implementering. Workshop.
4

Check out

Summera lärdomarna och sätt actions för hur du väljer att använda alla dina nya insikter.

Intresserad och vill veta mer?