Hanna Svensson

Projektledare
hanna.svensson@forzaofsweden.se

Professional 

Hanna har över 20 års erfarenhet inom service och ledarskap och har de senaste 8 åren fokuserat sitt arbete som kursledare och projektledare. Hon är van att jobba med en bredd av människor från nystartade företagare (coaching och uppstartsutbildning), ledningsgrupper (ledarskap och företagskultur) och ungdomar (entreprenörskap och coaching).  

Hanna har en hög empati för alla människor och hennes främsta egenskaper är att hon är ambitiös, inlyssnande och inte minst hennes entusiasm som inte lämnar någon i rummet oberörd. 

Med sin bakgrund som butikschef, sin Magisterexamen inom Service Management samt egna erfarenheter av att driva företag och certifiering inom LIFO har hon en bred kunskapsbas att hämta från både i utbildningssammanhang och coachande samtal. 

– Delägare av Forza of Sweden
– Certifierad inom Life Orientations®- metoden som bygger på ett vetenskapligt beteendesystem som främjar individuell och organisationsmässig utveckling.
– Grundare av Young Creatives (läs- och skrivläger för barn)
– Grundare av Lifeness (fokus hälsa och välmående)
– Magisterexamen inom service och ledarskap, Lunds Universitet (civilekonom)
– Butikschef

Passion

Hannas stora passion är att utveckla människor genom att träna deras självledarskap utifrån devisen att “med ett starkt självledarskap kan du lättare och mer effektivt leda andra”.

Playful

– Verkar ha en inbyggd spärr mot att följa ett recept, men bakar magisk kladdkaka
– Älskar berg och dal-banor och om du vågar åka med, var beredd på högljutt skratt
– Fått nackspärr under en klättring 30 m upp på ett berg 

Intresserad och vill veta mer?