Marie Vila

Mentor och Konsult
marie@marievila.se

Professional

Maries imponerande affärskarriär inkluderar positioner som VD i stora internationella företag som Oriflame och Bong, båda noterade på Stockholmsbörsen. Inom turistsektorn har hon arbetat med ett antal stora internationella hotellkedjor inklusive SAS, Radisson och Stena. 

Hennes unika och autentiska ledarskap fick tidigt erkännande och hon har genom åren fått utnämningar som

  • Future Leader av Junior National Chamber of Commerce 
  • Årets verkställande direktör av Oriflame. 
  • Årets kvinnliga entreprenör av branschföreningen Direct Selling Sweden.

Som entreprenör driver hon idag flera egna bolag, tar sig an styrelseuppdrag och bidrar som mentor. Kombinationen av erfarenhet från VD-rollen i näringslivet och den stora kunskapen kring vad som frigör potential i människor är det som gör henne så framgångsrik. Marie har alltid valt att arbeta med och för företag med en stark företagskultur eftersom hon vet vilken potential det frigör och vilka resultat det skapar. 

En av Maries superkrafter är att göra komplexa frågor enkla. Ett mantra hon lever efter är: Ge och du kommer att få.

Passion

Marie brinner för att skapa affärsnytta genom ständig utveckling där självledarskap och modet att ifrågasätta gamla strukturer är hennes specialitet. 

Vidare brinner hon för framtidens näringsliv och den omställning företag står inför för att möta en helt ny marknad i konstant förändring. 

Marie skriver just nu boken och metoden Human Asset som kommer ut på marknaden våren 2021.

Playful and Odd

-Marie tar alltid en ny väg till jobbet vilket har lett till att hon utforskat fler delar av länet än en den mest inbitna Skåningen. Testa henne!

Intresserad och vill veta mer?