Om oss

Forza of Sweden är en innovativ konsultbyrå specialiserade på People & Culture. Vi utvecklar och levererar strategier och skräddarsydda lösningar som leder till hållbar affärs- och samhällsnytta för organisationer inom näringsliv och offentlig sektor.

Bakgrund - Back to where it all started

Vi är passionerat samhällsengagerade, vilket utgör grunden av vår organisation. Sprungna ur en Nordvästskånsk kraftsamling mellan näringsliv, akademi och offentlig sektor har Forza varit en på innovationsresa i ständig förändring sedan starten 2006. Med över 25 000 ungdomar tränade i självledarskap och entreprenörskap har vi successivt under åren växt och klivit in i företagskostymen, och vi behåller vår kompromisslösa vilja att skapa samhällsförändring med ett fenomenalt team. Därför består vi idag av ett AB och en ideell förening med samma namn, så att vi även kan arbeta med icke vinstdrivande projekt som skapar samhällsnytta.

I organisationen har vi en expansiv konsultmodell där vi jobbar med frilansande konsulter vilket innebär att vi kan ta oss an en bredd av uppdrag inom vårt spetsområde People & Culture.

Hur vi jobbar: Uniting through innovation  

Vi navigerar över gränser, mixar influenser och idéer i dagens föränderliga värld. Vi rör oss gränsöverskridande inom trippelhelixmodellen för innovation och länkar samman och arbetar tillsammans med näringsliv, offentlig sektor och utbildningssektorn för att skapa innovation och hållbara resultat.

Arbetsmetodik: “The Forza Way”

Vår arbetsmetodik - The Forza Way - genomsyras av ett holistiskt synsätt där vi involverar alla aspekter av människan och organisationen. Vi använder beprövade metoder och den senaste forskningen inom personlig utveckling, gruppdynamik och organisationsutveckling. Interaktivitet, upplevelsebaserad inlärning, pedagogiska verktyg och reflektion utgör centrala delar av vår arbetsmetodik.

Intresserad och vill veta mer?