Tjänster

Vårt erbjudande: Innovation on the edge

Framtiden är oförutsägbar och spännande, och vi rör oss i nya fält av innovativa lösningar för kommande behov där People & Culture är vår spetskompetens. Våra tjänster är individuellt skräddarsydda enligt kundens behov där vi erbjuder People & Culture Change programs - och partnerskap. Vi jobbar on-site såväl som online, där vi använder dom senaste tjänsterna inom webinars, e-learnings etc.

Are we encouraging hard work and outputs or smart work and outcomes?

People & Culture Change Programs

Vare sig det är medarbetarundersökningen som visat ett lågt engagemang hos medarbetarna, ledningsgruppen som inser att ni inte fullt ut drar nytta av samtligas kompetenser och tillgångar, eller att ni helt enkelt behöver en mer hållbar kultur för att nå era affärsmål i en föränderlig värld, kan det vara läge att titta på hur resan dit kan se ut med era unika förutsättningar!

Att genomgå ett People and Culture Change Program är en spännande resa som, om den genomförs framgångsrikt, leder till högre resultat för både medarbetare och företag.

Vi hjälper er att utveckla och implementera hållbara lösningar som är specifikt anpassade till er organisation. På er resa mot en mer hållbar företagskultur, arbetar Forza-teamet tillsammans med ert interna team genom insikt, planering, implementering och mätning för att säkerställa framgång.

People & Culture Partner

Som People & Culture partner arbetar vi som bollplank och stöd till organisationer och ledningsgrupper. Detta kan vara i form av ett strategiskt bollplank, men också ett stöd i svåra samtal, coaching etc. Vi finns helt enkelt där i allt som rör utveckling av People & Culture i organisationen. Vi stödjer ledningen i dessa frågor och i vissa fall stöttar vi allra bäst genom att sitta med i styrelse och ledningsgrupp i företaget.

McDonald´s

Stärkt företagskultur genom kulturambassadörer

Entreprenör Skåne

Ledarskapssatsning som maximerar talangfulla företagares potential

Kemira

Hållbar företagskultur skapas av medvetna ledare

Svenska ambassaden i Tirana, Albanien

Nå full potential med företagsidéer som leder till affärsnytta genom ett innovativt mindset

Intresserad och vill veta mer?