Tor Hansson

Konsult

Om Tor

Tor har 9 års erfarenhet av att jobba med självledarskap och dess effekter på gruppdynamik. Han har erfarenhet att hålla utbildningar på både svenska och engelska. Fascinationen han bär för esoteriska läror och dess kopplingar till psykologiska processer gör honom till en stark tillgång i arbetet med grupputveckling. Genom åren har han skapat och lett öppna kurser för ungdomar och vuxna i avancerad självkännedom samt konsulterat kommun, skola och företag i självledarskap och dess effekter på gruppdynamik och grupprocesser.

Professional

– Utbildad facilitator i fördjupad självkännedom Unfold Transformation
– Pågående 6 årig utbildning som lärare i esoterisk Yoga
– Nyckelperson i tidiga omstruktureringen och utvecklingen av Forza of Sweden
– Utvald 2016 av Ashoka som 1 av 24 unga i Europa, Nordafrika och Mellanöstern med störst positiv social påverkan på samhället.

Passion

Tor har förmågan att med försiktighet formulera väldigt komplexa existentiella och psykologiska idéer så att de blir tillgängliga även för nybörjare som är på vägen av självupptäckande. Hans metaforiska och symboliska sätt att måla med ord gör också att människor med lätthet och på ett påtagligt sätt kan integrera de givna impulserna i sitt vardagliga liv samt på ett organisatoriskt plan. 

Playful

– Startade sitt första företag när han var 16
– Satsade på karriär som professionell inom E-sport
– En bra lördag innebär fantastisk läsning
– Tors spellista på Spotify innehåller hårdrock, 90tals hiphop, psytrance, akustiskt och allt däremellan. 

Intresserad och vill veta mer?